28 Haziran 2016 Salı

UCUZ ALIŞVERİŞ





Merhaba arkadaşlar,

Bugün size yaklaşık 2 yıldır kullandığım bir siteden bahsedeceğim. Belki çoğunuz biliyorsunuzdur


Şimdiler de instagram da moda olan bütün herşey aslında buradan ucuza sipariş ediliyor. Herşey inanılmaz derecede ucuz. Ben her zaman kredi kartımla alışveriş yapıyorum şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım bu konuda. Ama bazı dikkat etmeniz gereken konular alışveriş yaparken almak istediğiniz ürünün sipariş sayısına ve kullanıcı yorumlarına dikkat etmektir. Ben her zaman istediğim ürünleri sipariş sayısına göre filtreliyorum ondan sonra detaylı olarak yorumları incelerim.





Aldığım ürünler genellikle takı ve çanta üzerine oldu. Takılar şuana kadar tenimde alerjik bir durum yaratmadı. İnsan çin malı olunca normal olarak çok güvenemiyor. Ama herkesin teninin hassaslık durumuna göre değişeceğini düşünüyorum.




Bu fotoğrafta ki yaka iğnemle yuvarlak halkalı kolyemi aliexpresten aldım. Hatırladığım kadarıyla ikisi 1 dolar civarındaydı. Yaka iğneleri bu sene inditex grubunda çok moda. Fiyat olarak biraz fazlalar ama.Instagram sayfalarında da satılıyor. Ben bir sayfaya denk geldim bir yaka iğnesini kargo ücreti hariç 15 TL ' ye satıyordu. Üstelik benim aldığımın aynısını !!!  




Tavşanlı çantamı sipariş verirken makyaj çantası olarak hayal etmiştim. 3 dolara almıştım. Çantam hayal ettiğimden büyük bir boyda geldi. Ben de makyaj çantası olarak kullanmaya kıyamadım. Dışarı çıkarken alıyorum yanıma içine herşey çok rahatlıkla sığıyor.

Şimdiler de herkes bu gibi sitelerden alıp instagram üzerinden satış yapıyor. Beğendiğiniz ürünlerinizi bu gibi sitelerden araştırmadan almamanızı öneririm. Şahsen ben öyle yapıyorum ve herşeyi çok uyguna alıyorum.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder